म्हाने बेगा सा बुला लो बाबा रहयो नहीं जाय भजन लिरिक्स

Bhajan Name- Thaaro Baagho Gher Ghumer Lyrics ( म्हाने बेगा सा बुला लो बाबा रहयो नहीं जाय भजन लिरिक्स )
Bhajan Lyric – Rakesh Soni
Bhajan Singer – Anju Sharma
Music Lable- Yuki

थारो बागो घेर घुमेर,
जा पर गोटो चारों मेर,
आवे इत्तर की खुशबू,
थारो मंदिरियो महकाय,
म्हाने बेगा सा बुला लो,
बाबा रहयो नहीं जाय ।।

तर्ज – टूटे बाजूबंद री।

बाबा थारी खाटू नगरी,
म्हणे चोखी घणी लागे,
थारे भक्ता को रेलो,
बाबा याद घणो आवे,
सबसे मिलस्यां जी सांवरिया,
म्हाने यादड़ली सतावे,
म्हणे तोरण रो द्वार,
बाबा झाला देर बुलावे,
म्हाने बेगा सा बुला ल्यो,
बाबा रहयो नहीं जाय ।।

थाने मीठा भजन सुनास्या,
थासु बाता भी बतलास्या,
म्हारे हिवड़ा री बात बाबा,
थाने ही सुनास्यु,
थारा नैन रसीला श्याम,
म्हा पे जादू सो चलावे,
माथे मोर मुकुट में जा,
तारा सा चमकाए,
म्हाने बेगा सा बुला ल्यो,
बाबा रहयो नहीं जाय ।।

बाबा थारो बुलावो आवे,
मनड़ो खूब घणो हरसावे,
कोई रोक ना पावे जब तू,
डोरी खींच बुलावे,
हाथां केसरिया निशान,
ज्यां पर मोर पंख लहराए,
‘सोनी’ आवेलो बाबा थारी,
सेवा में रम जाए,
म्हाने बेगा सा बुला ल्यो,
बाबा रहयो नहीं जाय ।।

थारो बागो घेर घुमेर,
जा पर गोटो चारों मेर,
आवे इत्तर की खुशबू,
थारो मंदिरियो महकाय,
म्हाने बेगा सा बुला लो,
बाबा रहयो नहीं जाय ।।

Thaaro Baagho Gher Ghumer Bhajan Lyric In English

Thaaro Baagho Gher Ghumer
Jaa Pe Goto Chaaro Mer
Aave Ittar Ki Khushboo
Tharo Mandiryo Mehkaye
Mhane Bega Sa Bulalyo
Baba Rehyo Nahi Jaye

Baba Thari Khatu Naagri
Mhane Chokhi Ghani Laage
Thara Bagta Ko Relo Baba
Yaad Ghano Aave
Sab Su Milsya Ji Sanwariya
Mhane Yadadli Satave
Mhane Toran Ro Dwar Baba
Jhaalo Der Bulave
Mhane Bega Sa Bulalyo
Baba Rehyo Nahi Jaye

Thaane Meetha Bhajan Sunasya
Tha Su Baata Bhi Batla Sya
Mhari Hivda Ri Baat Baba
Thaane Hi Sunasyu
Thara Naine Rasila Shyam
Mhape Jaadu So chalave
Maathe Mor Mukut Mein
Jya Taara Sa Chamkaaye
Mhane Bega Sa Bulalyo
Baba Rehyo Nahi Jaye

Baba Tharo Bulavo Aave
Mando Khoob Ghano Harshave
Koi Rok Na Paave
Jad Tu Dor Kheech Bulave
Haatha Kesariya Nishan
Jya Par Mor Pankh Lehraye
Soni Aavelo Baba
Thari Sewa Mein Ram Jaye
Mhane Bega Sa Bulalyo
Baba Rehyo Nahi Jaye

Thaaro Baagho Gher Ghumer
Jaa Pe Goto Chaaro Mer
Aave Ittar Ki Khushboo
Tharo Mandiryo Mehkaye
Mhane Bega Sa Bulalyo
Baba Rehyo Nahi Jaye

इसे भी पढे और सुने- 

        1. नज़रे मिला के मुझसे ऐ श्याम मुस्कुरा दो लिरिक्स
        2. श्याम सरकार निराली भजन लिरिक्स
        3. बाबा के सेवक भजन लिरिक्स
        4. दया थोड़ी सी कर दो न भजन लीरिक्स
        5. मुझे खाटू बुला लीजिये भजन लीरिक्स
        6. नारायण मिल जाएगा भजन लीरिक्स
        7. महरबानी आपकी भजन लीरिक्स
        8. रोती हुई आँखों को मेरे श्याम हसाते है भजन लीरिक्स
        9. रोती हुई आँखों को मेरे श्याम हसाते है भजन लीरिक्स-2.0
        10. प्यार मिला है रे बहुत प्यार मिला है भजन लीरिक्स
        11. हम आपके बच्चे हैं हमें प्यार करो श्याम भजन लीरिक्स
        12. जी भर नचा ले हमको तेरे दरबार में भजन लीरिक्स
        13. ले लो शरण कन्हैया दुनिया से हम हैं हारे भजन लीरिक्स
        14. लागी लागी है लगन म्हणे श्याम नाम की भजन लीरिक्स
        15. कन्हैया मेरी लाज रखना भजन लीरिक्स
        16. जबसे पाया है कन्हैया आपका ये दर भजन लीरिक्स
        17. दो पल भजन लीरिक्स
        18. मेरा श्याम है भजन लीरिक्स

Welcome to Bhajanlyric.com, your online source for bhajan lyrics. We are helping you connect with your spiritual journey.

Leave a Reply

You cannot copy content of this page

जब ठाकुर जी खुद से किडनेप होके भक्त के साथ आ गए बाबा पूरणमल की कथा: अन्याय, भक्ति और मोक्ष की अमर गाथा क्या आप अपने पिछले जन्म को जानना चाहते हैं? गौरैया और समुद्र की कथा: संघर्ष, धैर्य और भक्ति की अद्भुत गाथा 24,000 फीट की ऊंचाई पर इस हवाई जहाज की छत टूट गई